fredag 27 mars 2009

Målad vit!

Tagit två härliga vår/sommar färger på ljusen och sätt på trädhjärtan med en pärla och sedan gjort mina egna ljushållare med spoltråd och pärlor.Och till sist målat ljusstaken vit.
En krans med pärlor som jag gjort med ståltråd sedan klätt den grå hårda ståltråden med vit floratejp sedan bundit pärlor i olika slag runt om hela kransen för att sedan ha den som en hållare till häng blomman.Som jag bundit i en boll.

7 kommentarer:

Snuttan sa...

fint det blev med ljusen

Ha en underbar helg
Kram
Åsa

Anonym sa...

snyggt att blanda ljus så jättefint.

lugnet sa...

Vilken härlig ljustake!!
Trevlig Helg//Ulrica

Marias Stil sa...

Påsklikt och fint!
Visst är katter härliga! :)

Kram på dig!

corrina sa...

Jätte fint blev det där, jag är själv dålig på att pyssla nu förtiden men har massor med grejer till det. Vet inte vad det är med mig,,,,längtar nog bara till sommar med sol och värme

Anonym sa...

Hej!
Tack för besök hos mig! Jag ser att du har två bloggar, inte dåligt! Men hur hinner du?!
Håller med några andra att det var väldans snyggt att blanda två färger i en ljusstake så där! Och så kul att det finns en lika tossig tjej till, som är helt galen i ljusstakar! Det är jag också! Så det var härligt att se din spis med alla ljusstakar! Snyggt! Och så tycker jag också att det mesta blir snyggare i vitt! Vi hade också ett räcke i trappen som var i furu, men det är ju snyggare i vitt, så det är målat nu. Det är mycket att styra med i eget hus, men det är kull att man kan få det precis som man vill. Ha det bra!
Hulda

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Hoppas du haft en fin helg. Vad fina ljus!!! Jag har bytt blogg den andra strulade så mycket. Hoppas du vill följa mig här istället. Ha en bra dag Kram Christa